Wie zijn wij?

ON Letselschade (Oost Nederland) is een nieuwe naam die, net zoals Randstad Personenschade BV, zich zal bezighouden met letselschade. ON Letselschade richt zich op het midden en oosten van het land.

Één van de oprichters: dhr. Ethem Emre van ON Letselschade BV is tevens oprichter van Randstad Personenschade BV en heeft ruim 25 jaar ervaring in de letselschadesector, zowel in Nederland als in het buitenland. Samen met een medeoprichter dhr. drs. Ali Durmus die ook jarenlange ervaring heeft, bieden zij rechtshulp aan slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige ongevallen, die vooral in midden- en oost Nederland hebben plaatsgevonden.

ON Letselschade BV is een intercultureel letselschadepraktijk, bestemd voor geheel Nederland, met extra aandacht voor buitenlandse cliënten en ongevallen (afhankelijk van de verzekeringsdekkingen). De schadebehandelaars bij ON Letselschade zijn deskundigen die rechtshulp kunnen bieden aan slachtoffers met een niet westerse taal- en cultuurachtergrond.

Onze dienstverlening is kosteloos voor u als cliënt; wij verhalen de gemaakte kosten voor rechtshulp bij de aansprakelijke verzekering.

Wij zijn makkelijk te bereiken via de telefoon, WhatsApp en per mail. Hiernaast bent u altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen voor een persoonlijk gesprek of advies.

Zodra u het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij binnen één dag contact met u op om de zaak en onze aanpak te bespreken.

Letselschadebehandelaar & Partner

Dhr. Drs. A. (Ali) Durmuş

Ali Durmus is een bekende, professionele expert in personenschade bij Randstad Personenschade. Hij is sinds 2013 werkzaam bij de letselschadeprojecten van Ethem Emre. Hij is tevens een deskundige op het gebied van Interculturele Communicatie, dankzij zijn doctorale opleiding gevolgd op de Universiteit van Tilburg. Hiervoor gaf de heer Durmus bijna 30 jaar les als docent. Hij wordt bijgestaan door advocaten Mr. A. Quispel en Mr. O. Emre. Dankzij zijn opleiding, kennis en ervaringen ontstaan er goede relaties met cliënten met verschillende achtergronden, met alle bijkomende voordelen

Letselschaderegelaar & Partner

Dhr. E. (Ethem) Emre

Ethem Emre is een typisch doelgericht persoon die bekend staat als pionier en projectontwikkelaar. Hij is in 1995 begonnen met letselschadeprojecten in Istanbul. Na 10 jaar ging hij daarmee door in Nederland en richtte de eerste interculturele letselschadepraktijk in Nederland op, te weten Elfi Letselschade & Advies. Vervolgens richtte hij Randstad Personenschade op. Hij heeft met zijn collega, Ali Durmus, een vestiging in Arnhem opgericht, te weten ON Letselschade BV (Oost-Nederland Letselschade BV). Ethem is bekend in de letselschadesector. Dankzij ruim 25 jaar ervaringen handelt hij voorgelegde zaken snel en klantgericht af.