Wie zijn wij?

ON Letselschade (Oost Nederland) is een nieuwe naam die, net zoals Randstad Personenschade BV, zich zal bezighouden met letselschade. ON Letselschade richt zich op het midden en oosten van het land.

Één van de oprichters: dhr. Ethem Emre van ON Letselschade BV is tevens oprichter van Randstad Personenschade BV en heeft ruim 25 jaar ervaring in de letselschadesector, zowel in Nederland als in het buitenland. Samen met een medeoprichter dhr. drs. Ali Durmus die ook jarenlange ervaring heeft, bieden zij rechtshulp aan slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige ongevallen, die vooral in midden- en oost Nederland hebben plaatsgevonden.

ON Letselschade BV is een intercultureel letselschadepraktijk, bestemd voor geheel Nederland, met extra aandacht voor buitenlandse cliënten en ongevallen (afhankelijk van de verzekeringsdekkingen). De schadebehandelaars bij ON Letselschade zijn deskundigen die rechtshulp kunnen bieden aan slachtoffers met een niet westerse taal- en cultuurachtergrond.

Onze dienstverlening is kosteloos voor u als cliënt; wij verhalen de gemaakte kosten voor rechtshulp bij de aansprakelijke verzekering.

Wij zijn makkelijk te bereiken via de telefoon, WhatsApp en per mail. Hiernaast bent u altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen voor een persoonlijk gesprek of advies.

Zodra u het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij binnen één dag contact met u op om de zaak en onze aanpak te bespreken.

Dhr. Drs. A. (Ali) Durmuş

Letselschadebehandelaar & Partner

Dhr. E. (Ethem) Emre

Letselschaderegelaar & Partner